Det stora närvaroåret är igång!

Anv. namn:
Lösenord:
 

25/11 JUBILEUMSFESTEN

 • Plats:
  M/S Borgila
 • Ansvarig:
  Styrelsen
 • Telefon:

borgila

Rista in 26 25 november i alla era kalendrar för då fyller Centrum OK tio (10!!) år!!

Tänk att 10 år snart passerat sedan Ebba, Patrick, Aron och Oskar satt i en lägenhet på Lundagatan, lekte förening och hade ett konstituerande årsmöte.

Sedan dess har en miljard saker hänt. Klubbens medlemsantal har vuxit rejält, vi har till och med haft äran att se flera i föreningen förälskas inte bara i klubben utan i varandra. Barn har alstrats och resor har gjorts till nästan alla kontinenter i centrums flagg. Vi har sprungit stafetter. Kommit sist. Hamnat i mitten av resultatlistan och även placerat oss rätt högt (ingen jävla omstart!). Vi har svurit, gråtit och älskat på våra läger, bland biltvättar och meterdjup snö, som av en outgrundlig anledning alltid heter något med Torp.

Ja, det enda som saknas nu är en rejäl jubileumsfest. Vi hoppas att du som medlem, tidigare medlem eller kanske bara en hangaround som vän, partner eller fan, kommer på denna fest!

Vi har länge pratat om att ha en flytande klubbstuga men av det har det inte blivit något (än), däremot firar vi våra 10 år tillsammans 25 november på båten M/S Borglia som ligger på Söder Mälarstrand, kajplats 16-17. Närmaste tunnelbana är Slussen.

Ni är alla välkomna från kl 18, middagen serveras kl 19. Därefter följer en oförglömlig kväll och natt! Vill man komma efter middagen går det givetvis bra.

Klädkod
Klä er hur fint ni vill, gärna jättefint. Om ni kan, håll er till rött och svart. Har ni inget i centrums kulörer går det givetvis bra med andra färger också!

DJ
Ett fullfjädrat system finns till vårt förfogande (det går också bra att spela från sin mobil etc) och nu söker vi DJ:s som kan tänka sig att köra ett pass med sin bästa dansmusik! Se vidare i forumet.

Mat
Kommer att hållas hemligt. Meddela dock om ni är allergiska mot något!

Bar
Det kommer att finnas en bar utrustad med SportIdent-enheter samt alkohol i form av öl, vin och sprit, så glöm inte er SI-pinne. När man har druckit färdigt för kvällen går man till utstämplingen och betalar (t ex genom swish). Efteråt håller vi tummarna för att Hellborg ger oss lite prima statistik!

OSA senast 16 november genom att attenda jubileumsfesten här, på facebook eller maila info snabel centrumok.se. Ange eventuella matallergier och/eller medföljande partners!

Hälsar 2016 års styrelse i form av Aija, Björn, Camilla, Helena, Mattias och Oskar.

Resultat Alk-OL
Efter flera års uppehåll var det jubileumsåret till ära dags igen för Alk-ol. Banan var i år förlagd till sjöss vid söder Mälarstrand. Tävlingen får anses ha status inofficiellt KM, än så länge.

I det stora startfältet kan vi notera följande regerande mästare: Nylund, Lavfors, Karin F, Jerk och Hellborg. Den enda regerande mästarinnan som saknades var Soffan. Soffan har drabbats av rastipanik och befinner sig allt som oftast vid fel kust. Det är de regerande mästarna alla vill slå. Flera starka utmanare fanns på plats, många med revanschlusta från förra mästerskapet. Då gick banan på hög höjd, nu på båt. Man kan tänka sig att det gynnar Jukolarävar och andra båtfyllerister.

Hur går den här disciplinen till då? Hur vinner man? Vilka tävlar man emot? Jo, man dricker, man stämplar, upprepa detta och stämpla ut när du är nöjd. Kortast tid vinner sin klass. Klassindelningen avgörs i efterhand utifrån hur många stämplingar man har gjort. De tävlande vet alltså inte på förhand vilka som ingår i samma klass. Det är alltså smått omöjligt att hålla koll på motståndarna eller att göra sig skyldig till prisjägeri. Alk-Ol, den ärligaste O-varianten.

Terrängen var det här året inte lika öligt småskuren som förra gången. Då kunde man flyta över mikroöl, upp ner upp ner nästan tio gånger utan att hitta en likadan. Terrängen på sjön var mer tydligt avgränsad i olika svårframkomliga partier. Det fanns burkiga partier av maltig karaktär och mer väl inboxade sluttningar med druvig detaljrikedom. De svåraste men samtidigt också snabba partierna av Mexikansk agave kan avgöra om man lyckas komma igenom med god fart men det finns också en stor risk att fastna där, komma uttrillandes helt sönderskuren och oförmögen att stämpla ut.

Den första klassen är ”mor och barn på fest” med två deltagare. Man kan se att de två tävlande hade liknande strategi i den sena starten och tidiga slutet. Åsa H öppnade i hög fart till skillnad från sin konkurrent (La Camilla). Åsa bevakande sedan sin ledning och möjligen också Camilla? Hur gick det till undrar man? Jo, de satt vid grannborden! Åsa stämplade taktiskt ut strax efter Camilla och avgick då med segern. Stort grattis!

Nästa klass är ”hängklassen”. Får man hänga i Alk-ol? Jajemensan, det är bara att följa! Kanske kör man varannan runda för att få upp farten? Systrarna Aspvall praktiserade detta med lycklig utgång även om det såg klart svajigt ut på mitten. Kan det varit något i maten som störde fokus? Tyvärr för systrarna kan bara en vinna. Kristina som ledde tåget gick också först i mål och vann.

I den tredje klassen (”dinosaurieklassen”) har vi en regerande mästare från 2012. Jerk besegrade då Ågren i Machoklassen. Sedan dess har Jerk laddat med doktorsexamen och dubbel pappaeffekt, det låter oslagbart, eller? Vi ser istället en dramatisk fight där Cityboy Lindholm med all sin rutin går ut stenhårt, två snabba och nästan hela fältet är distanserat. Det var endast tjänsteman Resegeneral som hängde med i den öppningen. Inte nog med det, Resegeneralen tar den goda vägen genom agave träsket och går förbi, 1.10 till trean är sträckbäst med mer än 50 minuter. Där borde det varit avgjort men längst bak i klungan lurade Marie som med en rackarns rökare till spurt gick förbi strax innan mål. Det är ända in kaklet som gäller, Marie är den värdiga vinnaren! Jerks pappaeffekt kom helt av sig med tre feta bom. Kanske är effekten negativ i den här disciplinen?

Nästa klass är ”ljus i dimman”. Nästan hälften av startfältet gick vilse i dimman och missade den så viktiga utstämplingen. Vi ser till exempel Ulrika K med klar tätkänning inför sista, irra bort sig och missa topplacering. Helene hade länge greppet om segern men fick ge sig i spurten, kanske var hon farligt ute i dimman? Istället spurtade Oskar C om från bakspår. Grattis, du var ljuset i dimman!

”Blixtklassen” är förstås en av de snabbare. Här finns vissa kvaliteter som de andra klasserna saknar. Anna N startar i ett rasande tempo, tvåan efter 58s, ja ni läste rätt. Efter en matlig (?) bom på trean tog hon fyran vid 54 min. Det var bara gästdrinkaren från Stora Tuna som i någon mån kunde matcha. MEN det gäller som alltid att hålla hela vägen! Anna efterrättsbommar femman rejält och Tuna-Andreas går förbi men inte heller han gick säker. Från vinnarspåret blåser gubbsprint-Ove förbi med två röda splits på slutet, segermarginalen blir dryga 20 minuter. Storslam till firma Åsa-Ove ikväll!

I klassen ”Tequila & substanser” ser vi flera olika Alk-O strategier mötas och det är alltid väldigt spännande. Elin, Anton, Helena, Magnus och Albin körde tequilataktiken, där lite långsammare intag varvades med snabba tequilaboostar. Elin lyckades bäst med den taktiken då hon satte in boosten på slutet, då hade de andra redan bränt agaven. Magnus låg väldigt bra till på slutet men drabbades av disco på slutet. Disco är jättefarligt, som en carwash ungefär. Den andra taktiken i fältet, som Tobbe, DJ Goodstuff och Lena praktiserade är den klassiska, långsamma, malande. Inte så snabb men väldigt uthållig. Här kan vi också skönja vissa hängtendenser. Nu var det inte någon av dessa två taktiker som ledde till seger. Längst upp har vi Mattias ”substansen” Holmberg. Splits i grått indikerar tveksamma substanser i intaget. Att använda substanser är en väldigt riskabel väg att gå. Under tävlingen 2012 såg vi både framgång och fall i grått. Om det var resorb, nässpray, white christmas eller något annat som använts vet nog bara Mattias. Seger blev det i alla fall, så hyllas den som hyllas bör!

Nästa klass är ”Comeback-Boy”. Han kom tillbaka, höll ihop loppet, gjorde inga misstag och stämplade ut först. Tobias E är the comeback-Boy! Man kan även notera att det här var en av de jämnare klasserna. Stig och Erika var inte långt efter och Daniel L körde någon slags boost i avslutningen. Som kontrast noterar vi tävlingens två första felstämplingar (misslyckade försök till springnota).

Nu följer några klasser med fåtal deltagare.

Först har vi duellen mellan Häng-Jesus och Niklas. Det blev en svängig och underhållande tillställning, så långt ifrån hänglopp man kan komma faktiskt. Efter en bra spurt visade Niklas att gammal är äldst, segermarginalen blev en dryg timme till slut. Häng-Jesus brände av två rökar-bommar på slutet och det har man inte råd med.

I nästa klass har vi en regerande mästare. Det är Anders Lavfors som vann ”Mysterious man” 2012. I år ställde han upp i klassen ”trio med mor” tillsammans med Mette och Mini. Mini är känd för att vara snabb men här höll hon tillbaka och verkar ha bevakat fältet. Hon sätter några snabba splits i mittendelen men är i övrigt passiv. Istället turas Lavfors och Mette om att hålla ledningen. På slutet händer något? Båda bommar inför spurtspliten. Något måste gått fel vid avec:n. Avec är speciellt kapitel, här kan man ta igen förlorad tid men det kan också kosta mycket. Det gäller att kombinera rätt med kaffe eller något annat varmt. Mini bjöds alltså in i loppet men det verkar som att hon inte var beredd på den chansen för hon missar att stämpla ut, fast i dimman. Så snopet! Istället försvarar Lavfors sin titel från 2012 när han i spurten håller undan för Mette.

Vinnaren från ”klåparklassen” 2012, Hellborg, ställde i år upp i klassen ”Tre Amigos från rökrutan”. Motståndarna var Chrille P och Thufvan. Chrille gjorde ett piggt och rappt lopp men men, precis som Mini gick han bort sig i rökdimmorna och missade utstämplingen. Det får inte hända. Klassen avgjordes då via ett tajt race mellan Hellborg och Thufvan. Det var jämnt hela vägen och man ser att det fanns klara hängtendenser kombatanterna emellan. Vi ser att de båda vid olika lägen använde sig effektivt att tequilaboosts. Hellborg kopplade ett grepp under mitten av loppet men Thufvan accelererar hårt på slutet och hinner så när förbi. I mål skiljer bara dryga minuten till Hellborgs fördel och vi har kvällens andra titelförsvarare!

Till skillnad från förra klassen verkade DJ Brotherly Love och Jesper inte ha någon som helst koll på varandra. De fokuserade båda på sina egna lopp men det var inte mindre jämnt för det. Jesper inledde snabbast i minglet men någonstans runt efterrätten tog Brotherly Love över och höll hela vägen in.

Den sista stora (fem deltagare) klassen är ”3J 2M”. Jakob, den diplomerade mannen bakom Centrums mest omtalade KM, natt-KM i Rydbo, fick som tack tillbaka en riktigt svår bana och klass. Nu hade han inte något motstånd som var med på det omtalade mästerskapet. Kanske var det därför han kunde cruisa igenom klassen och utan att förta sig hålla de flesta bakom sig? Det räckte dock inte hela vägen. Jonas A var alldeles för stark. Efter en bra start och ett synnerligen balanserat intag fanns det inget som stoppade honom. Det är helt klart att han tränat bra sedan vi såg honom sist! Värt att notera är också att Turbo-Sara sprattlade till på sista delen av loppet. Det lär varit en kortare danspaus med tequilaboost som kostade lite för mycket.

Den gamle är fortfarande äldst. Nylund som tog gubbklassen 2012 gjorde ikväll ett helt fantastiskt lopp. Ledning från start till mål säger väl allt? DJ Deadline gör inget dåligt lopp men den gamle var ostoppbar idag. Bäst när det gäller, det är bara att bocka och buga!

I en av de sista klasserna får vi se något unikt. Björn och Therese gör en så kallad synkroniserad dryckespatrull. De sänker alltså synkroniserat hela vägen. Det är inte så roligt att se på för en åskådare men antagligen desto trevligare för de tävlande. Vad som hände på slutet kan vara alltifrån ett missförstånd, en lång toalettkö, en favoritlåt på golvet eller en luring. Björn vann i alla fall efter att Therese bommat på sista.

Ett av de mer säkra sätten att vinna en klass är att se till att man är ensam i den. Anders H och Magnus Grafström gjorde detta med stor framgång. Var sina segrar helt utan konkurrens! Hur ska O-ringen TV hantera detta? Blir det en uppföljning i still med Grafströms revansch, bomfritt i Alk-O?

Det var allt för det här året. Vem vet när det blir race igen?

Inlagd: 11 mars 2016, 21:21
Ändrad: 12 december 2016, 14:14


Deltagare

 • Oskar Karlin x
 • Jerk Rönnols x
 • Mia Carlström x
 • Henrik Hellborg x
 • Christian Rotviker x
 • Mattias Ågren x
 • Camilla Jakobsson x
 • Daniel Elenius x
 • Helena Persson x
 • Martin Karlsson x
 • Henny Samuelsson x
 • Sara Jonasson x
 • Karin Fägerlind x
 • Niklas Pettersson x
 • Gustaf Gerge x
 • Linnea Börjars x
 • Stig Thörnvik x
 • Malin Annegård x
 • Jonas Kjäll x
 • Jonas Lindholm x
 • Anders Lavfors x
 • Mattias Henriksson x
 • Pär Hansson x
 • Linus Rispling x
 • Karin Gillberg x
 • Samuel Svensson x
 • Anders Haag x
 • Ulrica Axelsson x
 • Per Oksvold x
 • Therese Bergstedt x
 • Emma Wilhelmsson x
 • Anna Weglin Elenius x
 • Mattias Robertson x
 • Moa Hamré x
 • Anders R x
 • Anders Brinkman x
 • Sverker Lenas x
 • Jonas Nylund x
 • Ulrika Karlsson x
 • Amanda Karlsson x
 • Lena Öhman x
 • Elin Bergqvist x
 • Jesper Nelsén x
 • Jakob Frie x
 • Andreas Nordfors x
 • Karl Melin x
 • Elina Johnsson x
 • Janne Nilsson x
 • Jakob Larsen x
 • Linnea Gillberg x
 • Joel Berring x
 • Mette Brolinson x
 • Tomas Holmberg x
 • Sören Andersson x
 • Magnus Grafstrom x
 • Björn Bängtsson x
 • Maria Schmiterlöw x
 • Kristina Aspvall x
 • Hedvig Wijkström x
 • Christian Pettersson x
 • Erika Lindholm x
 • Anton Udd x
 • Peter Hemmingsson x
 • Magnus Karlsson x
 • Oskar Gustafsson x
 • Anders Ekström x
 • Albin Grahn x
 • Torbjörn Thufvesson x
 • Aija Sadurskis x
 • Gro Dahlbom x
 • Ove Oksvold x
 • Moa Kjellstrand x
 • Kristoffer Edshage x
 • Jens Wicksén x
 • Daniel Lind x
 • Marlene Ågerstrand x
 • Mattias Holmberg x
 • Eftersom du inte är inloggad kan du heller inte anmäla dig till träningarna. Logga in först!

85 kommentarer (kommentera)

 • P I NG

  / Oskar
  2016-03-11 kl 21:18

 • Spurtpriset till Daniel E!

  / Camilla
  2016-03-11 kl 21:25

 • Ja! Men känns osäkert om jag stämplade rätt… Får se i höst om jag går hela vägen till fest.

  / DanïeL
  2016-03-12 kl 16:23

 • OBS! Pga lokalsvårigheter är jubileumsfesten flyttad till fredag den 25 november, men vi kommer å andra sidan att kunna hålla igång festen långt in på lördagsdygnet. Platsen är inom tullarna, mer info kommer.

  / Camilla
  2016-09-07 kl 10:34

 • Hello partylovers! Ni som redan vet att ni tänker komma på festen, dvs i stort sett alla (?!), anmäl er så snart som möjligt, t ex redan nu för att underlätta planeringen.

  / Camilla
  2016-09-21 kl 17:49

 • 2 månader och 3 dagar kvar, fett!

  / Sara J
  2016-09-22 kl 14:30

 • oj! nu närmar det sig med stormsteg, 22 dagar kvar.

  / Sara J
  2016-11-03 kl 13:02

 • När kommer platsen?!

  / Linnea Börjars
  2016-11-03 kl 13:47

 • Och dresscode?!

  / Mia
  2016-11-03 kl 20:27

 • svart med röda detaljer, som vanligt?

  / Mattias Henriksson
  2016-11-03 kl 22:03

 • På dagens after-rejv drömde vi om att få damma av galastassen för att få riktig guldkantsstämning på jubiléet!

  / Linnea Börjars
  2016-11-03 kl 22:56

 • NU ME MER INFO. Glöm inte att ATTENDA samt säga till käresta osv. Samt vill du vara DJ?

  / Oskar
  2016-11-10 kl 11:23

 • jäklar va fett!

  / Sara J
  2016-11-10 kl 11:27

 • Stämningsfullt värre! Lääängtar! Speciellt glad över att den omtalade sportidentbaren återuppstår.

  / Linnea Börjars
  2016-11-10 kl 16:24

 • Det dök upp en snygg röd lapp i brevlådan idag… Med kungen på.

  / Peter H
  2016-11-11 kl 18:21

 • Tänka sig!

  / Oskar
  2016-11-11 kl 18:32

 • Någon mer som fått kungen idag? mao har Ågren och Rotis skött sig?

  / Oskar
  2016-11-11 kl 20:58

 • jag, jag, jag! hur gala är gala kläderna? hur fin får, ska man vara?

  / Sara J
  2016-11-11 kl 21:08

 • Du får vara hur fin du vill!

  / Oskar
  2016-11-11 kl 21:36

 • Älskar jubileumsloggan! Vill ha den på reflex så här i vintermörkret.

  / Linnea Börjars
  2016-11-11 kl 21:36

 • Jag och Ågren är förbundna med tystnadsplikt. Således kan vi inte yttra oss om huruvida någon fått något, eller när. Vilket vi ändå inte vet eftersom vi inte har centrumiter på våra rundor. Däremot fick jag fin post idag och är peppad!

  / Rotviker
  2016-11-12 kl 00:05

 • om jag har klickat i att jag kommer i denna tråd – har jag ”attendat” då ??
  Jag kommer i varje fall :)

  / Karin G
  2016-11-12 kl 18:10

 • Finns det något eftersläpp eller liknande? /Dubbelbokning

  / Henrik P
  2016-11-14 kl 10:30

 • + 1 på den frågan och signaturen.

  / Mattias Holmberg
  2016-11-14 kl 12:07

 • Men åh denna kväll har funnits i kalendariet i fem år!! Men ja, självklart går det bra att eftersläpa sig in. När man vill!

  / Oskar
  2016-11-14 kl 16:46

 • Kommer det att vara några barn med? Om Olle ska följa med tänkte jag på.

  / Samuel
  2016-11-16 kl 17:55

 • Nu har postiljonen (och kungen) hittat hela vägen till Skåne. Tjoho! Jag kommer!

  / Linnea G
  2016-11-16 kl 19:18

 • Kul!

  / Mia
  2016-11-17 kl 06:47

 • Toppen! har varit dåligt i skogen och behöver inspiration. Tål inte nötter och får ont i huvudet av alkohol…

  / thufvan
  2016-11-17 kl 11:11

 • Hej Centrum! Unfortunately, I won’t be able to make it to this celebration. Is there going to be a live stream?? I hope you have a great party and happiest birthday! Miss you.

  / Monika
  2016-11-21 kl 20:20

 • Jag anmälde mig sent, och är vegetarian. Är något av det ett problem eller kan jag räkna med fest på fredag?

  / Marlene Ågerstrand
  2016-11-21 kl 21:15

 • Monika-we miss u 2! Lets wish for some liveblogging from Mr Hellcastle…

  / Mia
  2016-11-21 kl 23:11

 • Räkna med fest Marlene!

  / Oskar
  2016-11-21 kl 23:58

 • Nu är det tisdag… snart fredag!

  / Handers
  2016-11-22 kl 08:44

 • LYSTRING! Är det någon som har möjlighet att agera mingelfotograf precis i början av kvällen? Alltså fota alla personer som kommer in genom dörren mot en vägg? Lite som på Silja Line!! Kommer vara ovärdeligt att ha dessa bilder om tio år igen.

  Kamera finns att låna om du inte har själv. Och knäcket kan göras av fler personer såklart.

  / Oskar
  2016-11-24 kl 11:24

 • Jag kan inte koncentrera mig, det står en katt med lyspinnar och dansar till vänster

  / Hellborg
  2016-11-24 kl 14:23

 • Jag har faktiskt erfarenhet av den här typen av fotografering så jag ställer upp. Hur tidigt behöver jag vara på plats?

  / Hellborg
  2016-11-24 kl 14:32

 • Haha! jag förstår koncentrationssvårigheten, men tänk på katten måste stå så hela tiden.

  / Sara J
  2016-11-24 kl 15:18

 • BRA HELLBORG! Jag mailar dig.

  / Oskar
  2016-11-24 kl 16:55

 • Flaggan. Vem har flaggan?

  / Oskar
  2016-11-24 kl 20:46

 • Ok sen på bollen här men sportident-bar! Peppen är nu om möjligt ännu större.

  / Albin Grahn
  2016-11-25 kl 10:16

 • Och koncentrationssvårigheten på jobbet är enorm.

  / Sara J
  2016-11-25 kl 10:55

 • Jaf har ingen sportident-pinne!! Finns det nån som har extra?

  / Moa
  2016-11-25 kl 14:31

 • Jo hade visst med mig den! Det var inget

  / Moa
  2016-11-25 kl 14:32

 • Jag tänkte ta SL-båt linje 85 från Kungsholmstorgs brygga kl. 18:15 över vattnet till söder.

  / Mattias Henriksson
  2016-11-25 kl 16:09

 • Vad ska man ha för skor? Dubbat?

  / Samuel
  2016-11-25 kl 18:05

 • Dörren in från båtens däck är låst, och från och med nu rätt obevakad eftersom vi sitter till bords en trappa ned!
  Du som behöver komma in, RING någon du känner eller ring mig: O7O-2345O89.

  / Ågren
  2016-11-25 kl 19:45

 • Mat äten. Medaljer hängda. Bilder visade. Frågor besvarade. Läge för dans.

  / Henrik Hellborg
  2016-11-25 kl 23:48

 • Tack till er som arrangerade! Jag tog sista tåget hem till förorten.
  Tack till Oskar, och alla andra, som gjort sin del för att göra de här 10 åren fantastiska.

  / Mattias Henriksson
  2016-11-26 kl 02:20

 • Nu. Cenreumhets.

  / Henrik Hellborg
  2016-11-26 kl 02:23

 • Brittpop.

  / Henrik Hellborg
  2016-11-26 kl 03:18

 • Fest slut på båt. Nu då?

  / Henrik Hellborg
  2016-11-26 kl 03:59

 • Vad har hänt med andra livebloggare?

  / Henrik Hellborg
  2016-11-26 kl 04:00

 • Mia har öl i cykelväslan

  / Hellborg
  2016-11-26 kl 04:23

 • Sösrsta tack till alla arrangörer. Det var en riktig fest i bästa Centrum anda. .

  / thufvan
  2016-11-26 kl 08:25

 • Stort tack för igår, särskilt till styrelsen som fixat så fint!

  / Malin
  2016-11-26 kl 10:14

 • Liveblogg från sängen. Jag mår inte hälften så dåligt som jag förtjänat. Men helt bra mår jag inte och mina tillhörigheter ligger spridda över hela lägenheten av någon mystisk anledning…Tusen tack alla för en fantastisk fest!

  / Mia
  2016-11-26 kl 11:36

 • Jag glömde stämpla ut. Jag är inte kvar i skogen. Instruktioner för efterskottsbetalning?
  Tack alla för trevligt sällskap och tack styrelsen för festfixandet!

  / Linnea G
  2016-11-26 kl 12:02

 • Tack för igår, otroligt kul fest, fint ordnat och mycket bra DJ-uppställning. Och tänk att få vara med i en klubb som även spelar finsk tango, det är nästan för bra för att vara sant. Jag glömde däremot stt stämpla ut, tar gärna emot uppgifter om vem som ska ha pengar!

  / Albin Grahn
  2016-11-26 kl 12:05

 • Vart swishar jag mina dryckespengar?

  / Jakob L
  2016-11-26 kl 12:30

 • Jaa tack! Så fint fixat och mkt kul! <3 centrum. Stämplade inte heller ut dock.

  / Moa
  2016-11-26 kl 12:37

 • Mycket bra träning, kör ni varje fredag?
  Inte utan att man blir sugen på comeback efter en sån här genomkörare…

  / Fredrik
  2016-11-26 kl 13:24

 • Årtiondets fest! Först ombord, sist i land – sällan har 10 h gått så fort! Kanske gills i ultralång-KM? Dansmusklerna gick sig ett rejält träningspass.

  Tack styrelsen, Oskar, alla fina vänner för att ni är och gör Centrum.

  / Linnea Börjars
  2016-11-26 kl 13:44

 • Hej Swischa till 072-2237522
  25kr/stämpel

  / Björn B
  2016-11-26 kl 14:12

 • Jag stämplade ut, men har inte swish och det tar emot att skaffa. Så, hur betalar jag?
  Det var kul! Jag drömde om hur styrelsen städade efteråt, det var förhoppningsvis besvärligare än i verkligheten, men ändå, stort tack! Det var dock åtminstone en medlem som drack för lite och som sågs springa längs Årstaviken på förmiddagen.

  / Lena Ö
  2016-11-26 kl 15:16

 • Årtiondets fest kröns såhär dagen efter av årtiondets bakfylla. Tack för en riktigt kul fest alla inblandade!

  / Rotviker
  2016-11-26 kl 15:22

 • De som var kvar i skogen när kvällen var slut listas nedan, bredvid står hur många stämplingar ni gjort under kvällen. Swish 25/stämpling till Björn 072-2237522

  Antal stämplar
  Malin Annegård 4
  Aija Sadurskis 4
  Christian Pettersson 10
  Gro Dahlbom 2
  Martin Karlsson 12
  Linnea Gillberg 4
  Karin Gillberg 3
  Albin Grahn 10
  Moa Kjellstrand 9
  Sverker Lenas 2
  Ulrika Knagenhielm-Karlsson 4

  / Henny
  2016-11-26 kl 15:37

 • Jag förstår dig Lena. Kom ihåg det så löser vi det när vi ses.

  / Björn B
  2016-11-26 kl 15:51

 • Jag har heller inte varit så bakis på flera år. Tror jag får diplomet för århundradets lodis efter att, med en överlastad vagn med alkoholretur, svurit högt bland folk åt logistiken på Lindhagens köpcentrum och sedan vädjat mig in på systemet ca tre minuter efter stängning. Sen köpte vi mat. Jag lyckades få i mig ca 10%.

  / Björn B
  2016-11-26 kl 16:16

 • Nu finns det winsplits för kvällen på denna länk!

  Winsplits jubileumsfesten!

  / Henny
  2016-11-26 kl 18:03

 • Jag vet inte vilket som är värst, huvudvärken (för att jag inte drack kaffe i morse) eller att jag har backstreet boys låt i huvet?

  / Henrik Hellborg
  2016-11-26 kl 19:05

 • Tack till festfixarna! Det var jävligt kul ögat.

  / Henrik Hellborg
  2016-11-26 kl 19:59

 • TACK ni som ordnat så bra! Vilken rolig och lyckad ferre det blev!!!

  / a.w.e.
  2016-11-26 kl 21:41

 • Min kropp spelade mig ett spratt där i sängen, när jag reste mig mådde jag katatrofdåligt och fick direkt lägga mig på soffan. Så går det tydligen när man dricker Fireball kl 4 på morgonen. Men det var värt denna dag av smärta för fy farao vilken bra fest ni fixat styrelsen och alla dj:s, och alla festdeltagare såklart!

  / Mia
  2016-11-26 kl 22:02

 • Sjukt kul med winsplits också. Behöver inte skämmas för sen sluttid den här gången …!

  / thufvan
  2016-11-27 kl 12:04

 • Instämmer med ovanstående! TACK alla ni som fixat med festen! SÅ bra arrat och vilken fest sen!! SÅ KUL!

  / Falken
  2016-11-27 kl 17:28

 • Ja, jag instämmer också: grymt kul, tack arrangörerna!

  / Linus Rispling
  2016-11-27 kl 17:43

 • Nu med referat från Alk-OL.

  / Henrik Hellborg
  2016-11-27 kl 20:56

 • Åhhh haha fantastiskt!

  / Henny
  2016-11-27 kl 23:27

 • jag hade helt missförstått reglerna i Alk-O trodde det gällde att hålla ut hela sträckan. Så länge som möjligt!!

  / Sara J
  2016-11-27 kl 23:54

 • btw, jag älskar att Berring och Janne är felstämplade. Hur kunde en ens göra det?

  / Sara J
  2016-11-27 kl 23:59

 • Den dubbla pappaeffekten hade definitivt en negativ inverkan på mitt resultat. Men jag reser mig igen. Om ett år eller två kickar pappapåvift-effekten in.

  / jerk
  2016-11-28 kl 10:06

 • Just det! Pappapåvift hette substansen.

  / Mattias Holmberg
  2016-11-28 kl 12:20

 • Bra där Mattias, det var en saknad pusselbit! Nu förstår vi varför Nylund och Lavfors är så framgångsrika.

  / Henrik Hellborg
  2016-11-30 kl 17:09

 • Albin: Säkra källor säger mig att i Mullsjö SOK så ”träffas [de] och fikar, tränar, badar bastu, spelar dragspel och mycket annat” i klubbstugan.
  Anar vi en trend i vilka ol-klubbar du söker dig till?

  / jerk
  2016-12-08 kl 23:12

Skriv en kommentar!
Kommentar

SENASTE KOMMENTARER

NÄRMAST PÅ GÅNG

8795359216_98a99557de_c(1)

Saturday 25 May

 • Deltagare
 • Erik Wessberg

Ulf Radlers minne 1

Det börjar med en individuell sprint på förmiddagen, lunchpaus och sedan en spännande tvåmannastafett på eftermiddagen. Naturligtvis kan man springa bara en av tävlingarna om man vill det.

Arena
Lundskolan i Viksjö, Järfälla.

Kollektivtrafik
Pendeltåg till Jakobsberg, därefter buss 552 eller 553. Det är cirka 600m promenad från bussen till arenan.

Anmälan via Eventor senast …

Läs mer

 • Deltagare
 • Stuart Fell
 • Jonas Lindholm
 • Camilla Jakobsson
 • Agnes Thor

26/5: Barn i Centrum #2 4

 • Deltagare
 • Per-Anders Lindgren
 • Mattias Robertson
 • Gustaf Gerge
 • Niklas Skerfving
 • Carolina Nealis
 • Alexander Garin Folkegård

28/5: Fystisdag: Backintervaller i Hagaparken 6

 • Deltagare
 • Oskar Karlin
 • Mattias Henriksson
 • Magnus Karlsson
 • Janne Nilsson
 • Mattias Robertson
 • Sverker Lenas
 • Maria Åhlund
 • Per Oksvold
 • Henning Sköldvall
 • Erika Malmberg
 • Alexandra Sundgren
 • Johanna Löfvenius
 • Malin Sundeby
 • Britta Alstad
 • Magnus Yngvesson
 • Annica Sundeby
 • Astrid Adelsköld
 • Petter Wikström
 • Thomas Karlsson
 • Samuel Murray
 • Jonathan Svensson
 • Alexander Garin Folkegård
 • Anton Sörhus
 • Erik Winbladh

29/5: Stockholm City Cup 3 24

 • Deltagare
 • Per-Anders Lindgren
 • Mattias Robertson
 • Henning Sköldvall
 • Joel Udd
 • Simon Bohman
 • Johanna Löfvenius
 • Klara Alvelid
 • Alexander Garin Folkegård

30/5: Tekniktorsdag: Momentbana Enebybergs IP 8

 • Deltagare
 • Oskar Karlin
 • Mette Brolinson
 • Torbjörn Thufvesson
 • Stuart Fell
 • Jonas Lindholm
 • Camilla Jakobsson
 • Magnus Karlsson
 • Jorrit Boekel
 • Per-Anders Lindgren
 • Janne Nilsson
 • Mattias Robertson
 • Sverker Lenas
 • Linnea Börjars
 • Niclas Petersson
 • Mattias Holmberg
 • Linus Rispling
 • Maria Åhlund
 • Per Oksvold
 • Henning Sköldvall
 • Joel Udd
 • Oskar Hermansson
 • Simon Bohman
 • Erika Malmberg
 • Alexandra Sundgren
 • Johanna Löfvenius
 • Andreas Lundsten
 • Malin Sundeby
 • Britta Alstad
 • Magnus Yngvesson
 • Annica Sundeby
 • Astrid Adelsköld
 • Arnau Requena Fernández
 • Mikael Svartz
 • Petter Wikström
 • Rebecca Åquist
 • Thomas Karlsson
 • Kristina Ingemarsdotter Persson
 • Jonathan Svensson
 • Fredrik Åkerlind
 • Marcos Vicente Herranz
 • Carolina Nealis
 • Erik Wessberg
 • William Berle
 • Alexander Garin Folkegård
 • Peter Soderlund
 • Karin Hagwall
 • Anton Sörhus

1/6: Medel-KM 47

 • Deltagare
 • Moa Kjellstrand
 • Joel Udd
 • Marcos Vicente Herranz
 • Carolina Nealis

4/6: Fystisdag vid Stadion: Summer 3000!!! 4

 • Deltagare
 • Mattias Henriksson
 • Magnus Karlsson
 • Janne Nilsson
 • Malin Sundeby
 • Britta Alstad
 • Annica Sundeby
 • Petter Wikström
 • Thomas Karlsson
 • Kristina Ingemarsdotter Persson
 • Samuel Murray

5/6: DM Sprint 10

 • Deltagare
 • Niklas Skerfving

11/6: Fystisdag: Korta och snabba intervaller i Hagaparken 1

 • Deltagare
 • Henning Sköldvall
 • Simon Bohman

13/6: Tekniktorsdag 2

 • Deltagare
 • Mette Brolinson
 • Kristoffer Edshage
 • Moa Kjellstrand
 • Jerk Rönnols
 • Samuel Svensson
 • Jonas Lindholm
 • Mattias Ågren
 • Jorrit Boekel
 • Per-Anders Lindgren
 • Sverker Lenas
 • Joel Udd
 • Anton Udd
 • Agnes Thor
 • Simon Bohman
 • Lars Brickstad
 • Magnus Yngvesson
 • Arnau Requena Fernández
 • Jens Kvarnström
 • Rebecca Åquist
 • Jonathan Svensson
 • Carolina Nealis
 • Erik Wessberg
 • Alexander Garin Folkegård

15/6: Lakia Jukola 2024 23

 • Deltagare
 • Linnea Börjars
 • Oskar Hermansson
 • Alexandra Sundgren
 • Britta Alstad
 • Annica Sundeby
 • Arnau Requena Fernández
 • Petter Wikström
 • Rebecca Åquist
 • Karin Hagwall

27/6: Tekniktorsdag: Våravslutning Lilla Sickla 9

 • 0 Deltagare

28/6: Kāpa 2024 0

 • Deltagare
 • Daniel Elenius

1/7: Trekvällars 1 lång 1

 • Deltagare
 • Daniel Elenius

2/7: Trekvällars 2 medel 1

 • Deltagare
 • Daniel Elenius

3/7: Trekvällars 3 lång 1

 • Deltagare
 • Martin Karlsson
 • Linnea Börjars
 • Oskar Hermansson

5/7: Eskilstuna Weekend 3-dagars 3

 • 0 Deltagare

6/7: Gotlands 2-dagars 0

 • 0 Deltagare

9/7: Gotlands 3-dagars 0

 • 0 Deltagare

12/7: Hallands 3-dagars 0

▼▼ LADDA IN FLER ▼▼

Hoppa till verktygsfältet