<-- tillbaka till centrumok.se

Angående det förbjudna området vid TC

(2010-08-15) I anslutning till TC på CTS 2010 fanns ett förbjudet område markerat på kartan. Vi fick under tävlingens gång höra att några herrlöpare hade passerat detta förbjudna område på väg till sin första kontroll. Vi insåg då att kartans förbjudna område inte stämde helt överens med avspärrningarna på TC. Den som valde ett vägval rakt söderut från startpunkten möttes av en avspärrning och kunde då råka hamna i det förbjudna området istället. Dessutom vet vi inte exakt vilka lag som passerat genom det förbjudna området. Vi anser inte heller att vägvalet medförde någon större fördel.

Vi har därför beslutat att inte diskvalificera några lag och tycker att felet snarare är en arrangörsmiss. Känner någon sig orättvist behandlad eller bara vill framföra sin åsikt är de välkomna att höra av sig till tavling@centrumok.se eller till tävlingsledare Frida Holmberg på 0736 55 15 12.

Vi i Centrum OK tycker att det är fantastiskt roligt att så många vill ta del av våra arrangemang och verkar ha kul! Vi mottager gärna återkoppling och åsikter.

Bilder från tävling!

(2010-08-15) Nu har vi lagt ut lite bilder från tävlingen. Skulle det vara så att du tagit några snygga foton så säg till så kan vi länka till er.

Tävlingen är avslutad!

(2010-08-13) Tack alla som kom på 2010 års upplaga av Centrum Team Sprint! Väldigt roligt att vi hade löpare från andra distrikt än bara Stockholm! Resultat finns ute nu! Winsplits ligger också ute nu. Tyvärr är det lite grötigt bland alla klasser och banor men vi försöker lösa det så snart som möjligt!

Efteranmälan stängd!

(2010-08-09) Nu har vi stängt efteranmälan och 103 lag är anmälda. Startlistan innehåller en hel del spännande konstellationer! Är det så att du vill springa men inte hunnit anmäla dig, finns det vakantplatser tillgängliga fram till en timme före start. Vi ses!

Ordinarie anmälan stängd + PM!

(2010-08-09) Igår stängdes ordinarie anmälan men man kan fortfarande efteranmäla sig! Vi har även lagt ut PM som PDF! Läs igenom ordentligt!

På allmän begäran: MIX-klass!

(2010-07-31) Under den senaste tiden har en del önskat att vi borde införa en MIX-klass för seniorer. Vi har lyssnat och infört klassen mix! Skulle det vara så att ni redan anmält er i herr-klassen och vill byta kan ni maila tavling@centrumok.se och tala om så fixar vi det!

Nu är anmälan öppen!

(2010-06-23) Nu kan ni äntligen anmäla er till sommarens mest rafflande arrangemang sedan Centrum Team Sprint Silja Edition

Centrum OK genomförde en försmak av stora Centrum Team Sprint på Silja Line!!

(2010-06-22) Hela 22 lag tog sig till startlinjen på Centrum Team Sprint Silja Symphony Edition 2010. Tävlingen blev rafflande och Polen i topp!

P.g.a. strul med datorerna kan vi bara publicera måltider för respektive lag. De tre vinnande lagen vinner en start i CTS 2010!

Tack alla som var med och vi ses fredagen den 13:e augusti!

Centrum OK bjuder in till Centrum Team Sprint 2010!

Vi behåller tävlingskonceptet där inspirationen är tagen från längdskidvärldens sprintstafett: varje lag består av två personer som springer två sträckor var!

Det bjuds både på rejält kuperad terräng men även trixig sprint i flera olika klasser för alla åldrar. Boka alltså in fredag 13 augusti 2010 som din säsongsöppning i Stockholmsområdet! Arenan uppe på Lappkärrsberget ligger på promenadavstånd från Stockholms Universitets T-bana.