<-- tillbaka till centrumok.se

Tävlingsområde


Klicka på ikonerna i kartan för info. Visa större karta

Centrum Team Sprint 2010!

Nu har anmälan öppnat för 2010 års teamsprint. Den hittar du här!

Winsplits och Runoway!

Nu ligger tävlingen på winsplits och kartan i Runoway. Tyvärr är det lite problem med runoway. Vad gäller winsplits finns rätta sträcktider där, om man väljer rätt av alla olika "klasser" Winsplits är fixade. Vad gäller Runoway blir det lite konstigt med tiden, men det går ändå att kolla.

ETT STORT TACK!

Tack alla grymma orienterare som kom och förgyllde vår första tävling någonsin! Resultat från öppen- och tävlingsklass ligger ute nu. Några bilder signerade Anders Berg har dykt upp redan men mer kommer så småningom. Vi ska även försöka få upp alla sträcktider på Winsplits men just nu är det något som inte funkar. Runoway är också nästa steg...

Anmälan stängd!

Nu har efteranmälan stängt. Ett fåtal vakantplatser kommer även finnas tillgängliga på själva tävlingsdagen. Kom minst en timme innan start för att ta en vakantplats. I "värsta" fall finns det ett gäng Öppna banor att köra istället! Välkomna!

Nu ligger PM ute!

Från och med nyss ligger Tävlings-PM ute och läs den!

Ordinarie anmälan stängd

Dock kan efteranmälan göras fram till Torsdag kväll klockan 23:59 mot 50% höjd avgift. Ett fåtal vakantplatser kommer även finnas tillgängliga på själva tävlingsdagen. Kom minst en timme innan start för att ta en vakantplats.

Centrum OK bjuder in till klubbens första tävling någonsin!

Självklart blir det ett nytt tävlingskoncept som vi kallar ”Centrum Team Sprint”. Inspirationen är tagen från längdskidvärldens sprintstafett, där varje lag består av två personer som springer två sträckor var.

Det bjuds både på sugande stigningar och snabblöpt sprint i flera olika klasser för alla åldrar. Boka alltså in lördag 21 mars 2009 som din säsongsöppning i Stockholmsområdet! TC ligger i direkt anslutning till Stockholms Universitets T-bana och första start är kl 14.00.

Just det, höll på att glömma det viktigaste: Planera in hela kvällen också, efter tävlingens slut förvandlas markan till bar!

De första 200 som anmäler sig får en inbjudan till gratisvarianten av den nya musiktjänsten Spotify!

Sponsorer